Thuis

HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9

HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

Co. van de Verpakkingsmachines van CangZhou xin-Tian, Ltd is een gespecialiseerde integratie die het ontwerp behandelt en de productie van karton machinesand eerste één die in de de machinesbasis van het het Noordenkarton worden gecreeerd in DongGuang is. Meer dan twintig jaar sinds zijn verwezenlijking, is de incroporatie in de belangrijke positie in onderzoek, productie en benutting. Het hogere personeel van de integratie luistert zorgvuldig en keurt de suggesties en de adviezen van dlients in het gebruiken van de nationale en internationale geavanceerde technieken en de ervaringen goed, en benadrukt de minder kosten, hogere effciency en ecnomical en de praktische kenmerken van producten. Momenteel, produceert incorportion diverse rangproducten midden en hoge snelheids de water-inkt druk en het inlassen van machines, om de behoeften van verschillende cliënten tevreden te stellen. Jarenlang, verkopen onze producten goed en zijn welkom in China, en een hoop producten uitgevoerd aan zuiden-Korea, Rusland en Zuidoostelijke Aziatische landen is. Het het Onderzoekinstituut is van Kartonmachines opgericht als gezamenlijke onderzoeksinstelling van de xin-Tian Integratie van Kartonmachines en Industriële de Technologieuniversiteit van HEBEI met de meest geavanceerde technologie om de intellectuele en hoge efficiënte moderne technische producten te exploiteren en te produceren.

 

Productiewinkel


Onze Fabriek heeft CNC (8 PCs), het malen, het boren, impuls en andere procesing machines om veroorzaakte hoogte te verzekeren - kwaliteit, precisievervangstuk voor onze machines.

 

 

 

 

Wallboard:

 

Wij gebruikten niet Knoestige uit gegoten staal UIT GEGOTEN STAAL. De inkrimping en de verspreide inkrimping moeten niet in gegoten bestaan stell maar hebben teveel in knoestige uit gegoten staal. Gegoten stell wordt duur dan knoestige uit gegoten staal maar taai, dectile en gemakkelijk machinaal bewerkt. Zelfs schuint u ziet het materiaal van het staal na het schilderen af, maar wij gebruikten goede uit gegoten staal, aan producted hoogte - de kwaliteitsmachine is het doel van mijn fabriek. Daarom heeft de machine meer dan 20 jaar geen probleem gebruikt.

 

 

 

 

Toebehoren

 

Wij gebruikten beroemde merktoebehoren voor onze machinese.

 

 

 

Ceritifaction

 

 

Lading

 

 

 

In Tentoonstelling

 

 

 

De dienst

 

 

 

WAAROM DE V.S. KIES:

1.Many jarendeskundigheid en beroepservaring in het ontwerpen en productie.

2.Design en aangepast volgens de eisen van klanten.

3. hoge niveaus van prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid van alle materiaal en diensten.

4.Reliable kwaliteit door klanten die allebei in binnen- en buitenland wordt bewezen.

5.Reasonable prijzen zonder enige productenefficiency te compromitteren.

6.Promptness in zowel materiaallevering als technische ondersteuning pre-en na verkoop.

7, hebben wij een professionele groep, heeft elke afdeling het professionele werk.

 

 

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Xintian

Aantal werknemers : 51~200

Jaarlijkse omzet : 5Million-10Million

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 80% - 90%

bedrijfsdiensten

De Machines van het Xintiankarton zijn geëngageerd om cliënten wereldwijd te helpen voordelige verhouding van China ontwikkelen 

 

1, Verkoop en Marketing Strategie voor wereldwijd 

    1) Ontwikkelt internationale verdelers en agenten overzee om ons product te vertegenwoordigen, die onze verplichting aangaande kartonmachines delen.

    2) Wij stemmen in OEM/ODM-warm met samenwerking en wederzijds R&D voor om het even welk uniek en voordelig product.

    3) Wij bronwereld belangrijke producten en technologie vestigen win-win vennootschap.

    4) Meer dan 20 verkoopdistributienetwerken in belangrijke provinciale hoofdstad en China ontwikkelden gebied om onze producten te vertegenwoordigen.

 

2, Logistiek voor zaken wereldwijd van Shanghai

    1) Gevestigd op Cangzhou-stad, meest ontwikkelde economische en geïndustrialiseerde sector van Noord-China.

    2) 200Kms van Tianjin met efficiënt logistisch netwerk voer verzendingslevering smothly aan onze klanten uit.

 

3, Technologie en kwaliteitswaarborg aan onze cliënten.

    1) Gediplomeerd door ISO9001, Ce enz.

    2) De uitstekende kwaliteitscontrole om nooit rekening daar te verzekeren is om het even welke afwijking in de hoge niveaus van onze producten.

    3) Inspanningen om de hoogste kwaliteitsproducten met geteste prestaties met lange levensuur, betrouwbare en vlotte verrichting in zijn toepassingenplichten en toegevoegde waarde te leveren.

 

    Wij reactie uw onderzoeken binnen 24 uren van Maandag aan Zaterdag, verzenden vandaag ons e-mail en wij zijn bereid om u in uw verzoek bij te staan.

 

Bedrijfteam

    Wij zijn een team van beroeps die decennia van industriële ervaring hebben & leiden genomen om een diabetes en hartapparatentechnologie, die kosten effiective oplossingen verstrekken in het gebied te introduceren.

 

    Het het Onderzoekinstituut is van Kartonmachines opgericht als gezamenlijk onderzoekinstituut van de xin-Tian Kartonmachines Incooperation en Industriële de Technologieuniversiteit van HEBEI met de meest geavanceerde technologie om de intell ectual en hoge efficiënte moderne technische producten te exploiteren en te produceren.

 

    Onze stichter en leider Mr.LiXin, zijn krediet als succesvolle ondernemer geweest. Hij heeft een carrière gehad die meer dan 35 jaar met rechtstreekse industrie-specifieke ervaring uitrekken.

 

    De Projectleider Mr.LiFeng en Mr.GaoLianqaing heeft jaren van internationale techniekprojectleiding en klantenondersteuning verdiend, die onze cliënten waardevolle commerciële input samen verstrekken aan het werk.

 

    Onze toekomst op lange termijn is essentieel belangrijk voor ons beheer en personeel. Zo waarderen wij volledig het aan gelieve essentieel te zijn en stellen op elk moment volledig onze klanten tevreden.

Contact

Adres: Dazhang, Lian Town, Dongguang provincie, Cangzhou stad, de provincie Hebei, China

Factory Adres:Dazhang, Lian Town, Dongguang provincie, Cangzhou stad, de provincie Hebei, China