Thuis ProductenDe Machine van Slotter van de Flexoprinter

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen

Certificaat
China CangZhou XinTian Packing Machinery CO.,LTD certificaten
China CangZhou XinTian Packing Machinery CO.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen

High Speed Print And Die Cut Machine Flexo Printing Machine Slotting Die Cutter 220 Pcs/Min
High Speed Print And Die Cut Machine Flexo Printing Machine Slotting Die Cutter 220 Pcs/Min

Grote Afbeelding :  Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen

Productdetails:

Place of Origin: HeBei Province,China
Merknaam: XINTIAN
Certificering: CE,ISO
Model Number: XT-G

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartons, Film, in staalpallet
Levertijd: 30-90days
Betalingscondities: L/C, T/T
Supply Ability: 2 Set / Month
Gedetailleerde productomschrijving
Name: High-speed printing slotting die-cutter Max.speed: 220 pcs/min
Max.paper size: 1270mm×3000mm Max.printing size: 1200mm×2800mm
Min. finish size: 320mm×640mm Topping precision: 4 colors ±0.5mm
Slotting precision: ±1.5mm Max.slotting depth: 300mm
Application: Box Making Machines
Hoog licht:

Rotary die cutting machine

,

sticker printer machine

Xt-g Hoge snelheidsdruk die Die-cutter inlast

 

PERIODIEK WYAZS-NAAM EENHEID WYAZS
      1200×2400/2800 (Φ420) 1400×2400/2800 (Φ480)
1 Binnenwaartse breedtegrootte mm 3000 3400 3000 3400
2 Max. papierformaat mm 1270×2600 1270×3000 1470×2600 1470×3000
3 Max. drukgrootte mm 1200×2400 1200×2800 1400×2400 1400×2800
4 Skip het voeden grootte mm 1450×2400 1450×2800 1650×2400 1650×2800
5 Min. beëindigen grootte mm 320×640 320×640 380×720 380×720
6 Dikte van drukplaat mm 7.2 7.2 7.2 7.2
7 De volledige dikte van het machineschot mm 70 70 70 70
8 Max.speed PCs/min 220 220 200 200
9 Economische snelheid PCs/min 180 180 160 160
10 Bovenste laagjeprecisie mm 4 Colors±0.5 4 Colors±0.5 4 Colors±0.5 4 Colors±0.5
11 Het inlassen van precisie mm ±1.5 ±1.5 ±1.5 ±1.5
12 Max.slotting diepte mm 300 300 350 350
13 Min. het inlassen interval mm

Wijze klok: 160×160×160×160

260×60×260×60

Wijze klok: 180×180×180×180

280×80×280×80

 

 

 

Kenmerken van de gehele machine:

 

 • Alle elektrische apparaten van de gehele machine worden gemaakt van internationale beroemde merken, met stabiele en betrouwbare kwaliteit.
 • De mens-machine interface, het beheer van de computerorde, de geschikte verrichting en de snellere orde veranderen.
 • Het materiaal kan ver door het netwerk worden gehandhaafd, de materiaalfout te beoordelen en op te lossen snel, de onderhoudsefficiency te verbeteren en de onderhoudskosten te drukken.
 • De gehele machine wordt ontworpen en volgens hoge prestaties en hoge veiligheid vervaardigd, en de gehele machine is met Europese Ce-norm in overeenstemming.
 • Het servopapier dat van de druk vrije voorrand (uitvindingsoctrooi) voedt, realiseert echt druk het vrije papier voeden, nul druk op karton, de weerstand van de kartoncompressie verbetert, is de servotransmissie duurzamer dan het traditionele mechanische transmissiemechanisme, document het voeden nauwkeurigheid kan lange tijd waarborgen.
 • Het schot en de belangrijke stukken van de gehele machine worden allen behandeld door om de interne spanning van metaal te verouderen en aan te maken te elimineren; Allemaal worden vervaardigd door hoge precisie machinaal bewerkend centrum en grond door CNC molen.
 • De gehele machineassen en de rollen worden gemaakt van hoogte - kwaliteitsstaal, aangemaakte, het doven en het aanmaken behandeling; Malend, dynamische het saldocorrectie van de hoge precisiecomputer, stijf die chroom op de oppervlakte wordt geplateerd.
 • De gehele machine keurt het systeem van de servobesturingsaandrijving van internationaal beroemd merk goed, vermindert de het werk intensiteit, maximaliseert de materiaalcapaciteit, en verzekert het gebruik op lange termijn van hoge chromatische precisie.
 • Het transmissiedeel (de verbinding van de schachttand) van de gehele machine keurt keyless verbinding (uitbreidingskoker) goed om verbindings gezamenlijke ontruiming te elimineren, geschikt voor hoge snelheidsverrichting op lange termijn met grote torsie.
 • Elke eenheid is uitgerust met een olie in evenwicht brengend apparaat om het oliesaldo in de olietank van elke eenheid te verzekeren.
 • De belangrijkste transmissiedelen van de gehele machine zijn allen versterkte self-aligning lagers, die lange levensduur hebben, geschikt onderhoud en de hoge nauwkeurigheid houdt het materiaal lange tijd lopend bij hoge snelheid.
 • De belangrijkste motor keurt de motor van de frequentieomzetting, de controle van de frequentieomzetting, energie goed - besparing, stabiel begin, met de beschermingsapparaat van het motorbegin.
 • Het unieke de verwerkingsapparaat van het productiebeeld, voor de machine kan op het werk van het achtergedeelte letten, om document in geval van nood het voeden tegen te houden, vermindert afval.
 • Een nieuw licht van de statusindicator, dat op de beginnende status die van de machine (in de vorm van de bar van de computervooruitgang) wijst, op de het werk status die van de machine wijst, op de fouteninformatie van de machine wijst.

I.Feeding Afdeling (Servodruk vrije voorrand die voedt)

 

 

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen 0Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen 1

 

 

 

Punt Instructies
Machinekoppeling

〖i〗 Elektrische controlekoppeling met alarmklok, het ononderbroken bellen tijdens zijn het te werk gaan om de veiligheid van exploitanten te verzekeren.

 

〖ii〗 is de transmissieschacht in bijlage met een wrijvingkoppeling vermijden schadelijk de machine toe te schrijven aan misoperation.

〖iii〗 Pneumatisch koppelingsapparaat.

〖iv〗 het Hoofdapparaat van de het beginbescherming van de motormotor.

Servo

Druk

Vrij

Lood

Rand

het voeden

〖i〗 van de de ventilatorzuiging van de Frequentieomzetting het hulp het document doet voeden, volgens de verschillende buigende voorwaarden van karton, de aanpassing van het luchtvolume de vlotte document levering verzekeren.

〖ii〗 is het uiteinde van de machine uitgerust met met elkaar verbindende controleschakelaar om het dringende einde voeden te controleren.

〖iii wordt het Servocontrolemechanisme〗 gebruikt om document het voeden te controleren en document het voeden tegen te houden, die. snel en arbeidsbesparend is.

〖iv〗 keurt het het gepatenteerde de roldocument van de druk vrije servo voorrand het voeden systeem (vier rijen van document het voeden wielen, elke rij van document het voeden wielen is uitgerust met een servomotor afzonderlijk, en tegelijkertijd te drijven, begint het en houdt in verschillende tijden op om uitgebreid document te realiseren voedend) goed. Er is geen het afvlakken fenomeen op van golfkarton, die zeer de compressie van het karton verbetert.

〖v〗 worden de posities van linkerzijde en rechterkantschotten en achtereindedozen elektrisch aangepast; het hiaat tussen voorschotten wordt manueel aangepast.

〖vi〗 Septumvoeder (het ononderbroken of septum voeden kan zonodig worden geselecteerd).

〖vii in tegenovergestelde richting het Voeden〗-, reeksen en vertoningen de productiehoeveelheid.

Het apparaat van de stofverwijdering 〖i〗 kan de borstel van het papier het voeden deel en het hogere van het luchtzuiging en stof verwijderingsapparaat de onzuiverheden op de drukoppervlakte van het karton grotendeels verwijderen en de drukkwaliteit verbeteren, aan educe het aantal tijden om de plaat tegen te houden en af te vegen.
Document het voeden rol

〖i〗 is de buitendiameter ¢ 136mm

〖ii Stevig die met slijtvast rubber wordt verpakt, en evenwichtig staal〗.

〖iii〗 is de lagere document voerrol in reliëf gemaakt en hard geplateerd chroom.

〖iv〗 de vertoning van de de ontruimingswijzerplaat van de Voerrol, snelle aanpassing zonder moersleutel, aanpassingswaaier 2 ~ 11 mm.

Automatisch

Nulstelling

apparaat

〖i Document〗 het voeden sectie, druksectie, die sectie inlast, die sectie elektrische automatische nul die-cutting.

〖ii gebruiken de Algemene kartons〗 automatisch centrerend apparaat, proberen druk tweemaal kunnen aan de correcte positie worden aangepast, kartonafval verminderen.

 

 

II.Printing Afdeling

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen 2

 

 

 

Punt Instructies
Drukrol (Plaatrol)

〖i〗 Buitendiameter ¢ 405.6mm (met inbegrip van plaat buitendiameter ¢ 420mm)

〖ii Hoge〗 - kwaliteitsstaal, vlakslijpen, hard chroomplateren.

〖iii〗 saldocorrectie regelmatig maken, en looppas die.

〖iv〗 Pal vaste spoelschacht.

〖v〗 is de volledige versie het hangen groef van toepassing op 10 mm × de hangende strook van 3 mm.

〖vi Lading〗 en het leegmaken drukplaat, de elektrische controle van de voetschakelaar vooruit en omgekeerde.

Drukpersrol

〖i〗 〖i〗 is de buitendiameter ¢ 176mm.

〖ii Hoge〗 - kwaliteitsstaal, vlakslijpen, hard chroomplateren.

〖iii〗 saldocorrectie regelmatig maken, en looppas die.

〖iv〗 de vertoning van de de ontruimingswijzerplaat van de Drukdruk, snelle moersleutel vrije aanpassing, aanpassingswaaier 211mm.

Voedende hogere en lagere rollen

〖i Hogere rol〗: de buitendiameter is ¢ 136 ㎜ de dikke pijp van uitstekende kwaliteit van het muur naadloze staal, wordt de oppervlakte gemalen, en de document ring wordt verdeeld.

〖ii Lager broodje〗: de buitendiameter is ¢ 149mm de dikke pijp van uitstekende kwaliteit van het muur naadloze staal, is de oppervlakte gemalen en hard geplateerd chroom.

〖iii〗 wordt de document het voeden wijzerplaat van het rolhiaat getoond, en de aanpassingswaaier is 211mm zonder moersleutel.

Staal anilox rol

〖i〗 is de buitendiameter ¢ 212 ㎜.

〖ii〗 de hoge oppervlakte van dikke muur - de kwaliteit de naadloze staalpijp is grinded, met gedrukt patroon met een netvormig patroon en hard geplateerd chromium.

〖iii〗 saldocorrectie regelmatig maken, en looppas die.

〖iv het Aantal〗 netwerk is 200.220.250.280 volgens uw opties

〖v〗 met document het voeden systeem pneumatisch automatisch opheffend apparaat (tijdens document het voeden, daalt de aniloxrol aan contact met de plaat, en wanneer document het voeden de einden, de aniloxrol om van de plaat) toeneemt te scheiden.

〖vi de rol van〗 Anilox met wig - bloktype die koppeling, gemakkelijk om inkt te wassen overschrijden.

〖ii〗 wordt de ontruimingswijzerplaat tussen aniloxbroodje en drukplaatbroodje getoond, en de aanpassingswaaier is 4-8 mm zonder moersleutel.

Ceramisch aniloxbroodje

 

〖i〗 is de buitendiameter ¢ 212 ㎜.

〖ii〗 de hoge oppervlakte van dikke muur - pijp van het kwaliteits is de naadloze staal met een laag bedekt met het ceramische malen en lasergravure.

〖iii〗 het Netwerkaantal is 280 facultatief netwerk ~ 600.

〖iv〗 is het gevoeliger, wearable en duurzaam dan staal anilox broodje.

Schraper inktend systeem

 

(facultatief)

 

〖i〗 kan het innovatieve holte vloeibare dynamica en inkt het verzegelen ontwerp van het gesloten schrapersysteem het betere effect van de inktoverdracht bereiken en inkt bewaren.

〖ii〗 de Luchtdruk of de cilinderaanpassing sluit beter, de automatische compensatie van de schraperslijtage, zodat de van de aniloxbroodje en schraper bladpasvorm om het beste het schaven effect te verkrijgen.
〖iii〗 Intern kamer Teflonontsmettingsmiddel, antistick inkt maken overbrengen en deklaag die, die gemakkelijker schoonmaken.
〖iv〗 kan Al rond installatieontwerp, om het even welk oude rubberrol of enig schrapersysteem vervangen.
〖v〗 „totaal“ ingesloten is waar vooral geschikt voor vluchtige oplosbare oplosbare eenheid, sparen en het verbeteren van werkomgeving.

〖vi Nauwkeurige het schaven〗 hoek en mechanische nauwkeurigheid. Na het veranderen van de schraper, kan de positie van de schraper constant worden gehouden om het beste het schaven effect te verzekeren.

〖vii〗 Regelbaar en gecompenseerd verzegelend systeem, geen behoefte te sluiten, om ervoor te zorgen dat het systeem van de inktoverdracht volledig wordt verzegeld.

〖viii〗 kan het regelbare verzegelende blok direct aan de aniloxrol het snijden oppervlakte, zonder de behoefte aan vlotte aniloxrol op beide einden worden vastgemaakt.

〖ix〗 is de gesloten kamer gemakkelijk om zonder enige hulphulpmiddelen te laden en leeg te maken.

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen 3

Rubberrol

 

〖1〗 de buitendiameter is ¢ 195mm.

 

〖2〗 dik - de ommuurde naadloze staalbuis is met een laag bedekt en evenwichtig met slijtvast rubber.

〖3〗 het Speciale malen van rubberrol, het goede effect van de inktoverdracht.

〖4 de Rubberrol〗 en anilox rolvertoning van de ontruimingswijzerplaat, snelle aanpassing zonder moersleutel, aanpassingswaaier 2 ~ 11 mm.

Fase het aanpassen

mechanisme

〖1〗 Planetarische toestelbouw.

〖2〗 keurt de drukfase PLC, touch screencontrole en elektrische digitale aanpassing 360 goed °. (de verrichting en het einde kunnen worden aangepast)

〖3〗 past de Elektrische digitale aanpassings zijpositie, de afstand aan een totaal van 20 mm.

〖4〗 Automatisch het terugstellensysteem na plaat het schoonmaken tijdens druk (teruggesteld gomgeheugen).

Inktomloop

〖1〗 Pneumatische diafragmapomp, stabiele inktlevering, eenvoudig verrichting en onderhoud.

〖2〗 het Inktscherm, filteronzuiverheden.

〖3〗 de groef van de Roestvrij staalinkt.

Drukfase het bevestigen apparaat

〖1〗 mechanisme van de Cilinderrem

〖2〗 wanneer de machine wordt gescheiden of de fase wordt aangepast, beperkt het remmechanisme de omwenteling van de machine en houdt het originele vaste punt van de toestelpositie.

 

 III.Slotting Afdeling (computersnijder)

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen 4

 

 

Punt Instructies
Dringend apparaat

〖1〗 wordt de precompressieschacht gemaakt van de dikke pijp van uitstekende kwaliteit van het muur naadloze staal met vlakslijpen, hard chroomplateren, stabiele beweging, en met de hogere vlakke en lagere wielen van de halve cirkelprecompressie uitgerust.

〖2〗 keurt de Drukspoel dikke naadloze het staalpijp goed van de muurkwaliteit, vlakslijpen, hard chroomplateren, vlotte beweging, met een diameter van 405mm het grote wiel van de druklijn met hoge elastische rubberstrook is het effect van de druklijn goed.

〖3〗 maak regelmatig saldocorrectie, en looppas.

〖4〗 wordt de ontruimingswijzerplaat van het dringende wiel getoond, en de aanpassingswaaier is 211mm zonder moersleutel.

Het inlassen van hulpmiddel

blok

Horizontaal

Aanpassing

mechanisme

〖1〗 〖1 Diameter〗 voor ¢165 mm, vlakslijpen, hard chroomplateren, vlotte beweging.

 

〖2〗 is de breedte van het inlassen van mes 7mm.

〖3〗 het materiaal van het Legeringsstaal na thermische behandelings malende tand die mes, goede hardheid en hardheid inlassen.

〖4〗 het materiaal van het Legeringsstaal na thermische behandelings malend dubbel - spaander in orde makend mes, scherpe rand, hoge precisie.

〖5 die〗 wiel, lijn dringend wiel, document gidswiel vooraf samenpersen, kan het inlassen van messenzetel, die messen horizontale positie, het lineaire gidsspoor plaatsen, de schroefaandrijving van de precisiebal, PLC de aanpassing van de touch screencontrole in orde maken, 999 gemeenschappelijke orden opslaan.

3Slo.Slotting fase het aanpassen mechanisme

 

〖1〗 〖1〗 Planetarische toestelbouw

〖2〗 〖2〗 wordt de het inlassen fase gecontroleerd door PLC, touch screen en elektrische digitale 360°. (de verrichting en het einde kunnen worden aangepast), kunnen 999 gemeenschappelijke orden worden bewaard.

 

De schakelaar van de verrichtingscontrole 〖1〗 het controlebord is uitgerust met een 10,4 duimtouch screen, dat kan het document het voeden deel, het drukdeel en het inlassende deel controleren, die de verrichting geschikt maken.

 

IV.Die scherpe Afdeling

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen 5

 

 

 

Punt Instructies
Matrijzenrol (lagere rol)

〖1〗 〖1 Buitendiameter〗 is 371,2 mm (exclusief snijdersmatrijs).

〖2〗 wordt de oppervlakte van uit gegoten staal gemalen en met hard chroom geplateerd.

〖3〗 〖3〗 Saldocorrectie, de stabiliteit van de verhogingsverrichting

 

〖4〗 〖4〗 Knipselmatrijs 50 de schroefgat van x 50㎜ het vaste uit elkaar plaatsen.

 

〖5〗 Van toepassing op matrijzenhoogte van 25.4mm.

〖6〗 〖6 Dikte〗 van houten malplaatje: 16 mm (drie lagen raads met) 13mm (vijf lagen raads met).

Rubberstootkussenrol (hogere rol)

〖1〗 Buitendiameter ¢ 388.9mm

〖2〗 wordt de oppervlakte van uit gegoten staal gemalen en met hard chroom geplateerd.

〖3〗 Saldocorrectie, de stabiliteit van de verhogingsverrichting

〖4〗 met mes past de vertoning van de het hiaatwijzerplaat van de matrijzenrol, snelle aanpassing zonder moersleutel, de waaier van 2 tot 11 mm aan.

〖5〗 〖5〗 is de dikte van het rubberstootkussen 8mm (de buitendiameter is 404.9mm), en de breedte is 250mm, 10 stukken in totaal.

〖6M 〖6 Mechanisch horizontaal 60mm reizend apparaat〗, die-cutting equaliser compenseert automatisch de lineaire snelheid, die het die-cutting rubberstootkussen kan maken de levensduur gelijk dragen en verlengen.

 

Het mechanisme van de faseaanpassing

〖1〗 Planetarische toestelbouw

〖2〗 wordt de het die-cutting fase gecontroleerd door PLC, touch screen en elektrische digitale 360°. (de verrichting en het einde kunnen worden aangepast)

〖3〗 past de Elektrische digitale aanpassings zijpositie, de afstand aan een totaal van 20 mm.

 

 

V.Stacking Afdeling: (hydraulisch afval die en het stapelen machine schoonmaken)

 

Hoge snelheidsdruk en van de Machineflexo van de Matrijzenbesnoeiing de Drukmachine die Matrijzensnijder 220 PCs/Min inlassen 6

 

1, Document die wapen ontvangen

〖1 Hand of automatische verrichting〗 kan worden geselecteerd.

〖2 past het Document〗 die de riem van de wapenaandrijving ontvangen, de strakheid onafhankelijk, ongeacht de lengte van de riem aan.

2, Bed hydraulisch opheffend systeem

〖1 die〗 door sterke ketting wordt gedreven.

〖2 die〗 hoogte stapelen: 1600 mm.

〖3〗 wordt het bed opgeheven en door een hydraulisch opheffend systeem verminderd, dat het bed in een vaste positie houdt en niet glijdt.

〖4 is het apparaat van de de veiligheidsbescherming van〗 A geïnstalleerd om het bed en de lijst te maken en onder de controle toenemen vallen, die de veiligheid van exploitanten verzekeren.

〖5 Vlakke rimpel〗 die riem beklimmen om het karton te verhinderen te glijden.

3, Document die schot ontvangen

〖1〗 Pneumatisch actiepapier die schot ontvangen, wanneer het karton aan een vooraf bepaalde hoogte wordt gestapeld, het papier die steunplaat ontvangen breidt zich automatisch uit om het karton te houden.

〖2〗 pas manueel de positie van het achterschot aan.

 

 

Transmissietoestel

 

Punt Instructies
Hoofdaandrijvingstoestel

〖1 Materiaal〗: 20CrMnTi legeringsstaal, het carbureren en het doven behandeling, het malen en verwerking.

〖2〗 stelt de Rang 6 precisie (hetzelfde niveau zoals het automobiele versnellingsbaktoestel) regelmatig, met met geringe geluidssterkte, hardheid van HRC58-62, lange levensduur, geen slijtage binnen 10 jaar in werking, en kan drukregistratie bereiken op lange termijn.

Zeer belangrijk-vrij

verbindingsring

〖1〗 de gehele machine keurt zeer belangrijk-vrije verbindende ring voor de verbinding van de schachttand goed, die tot de schacht en het toestel volledige naadloze verbinding kan maken, en er geen hiaat wanneer het gebruiken met grote torsie is. De installatie en het onderhoud zijn geschikter, wat de transmissienauwkeurigheid op lange termijn kan hoog maken, om de drukregistratie te verzekeren.

 

De afdeling van de computercontrole

·Meer

·Meer dan 90% van de elektrische apparaten van de gehele machine keur internationale beroemde merken goed: De verbindingsnetwerk van PC van vriespunt Σ, document het voeden de eenheid en het inlassen van eenheid allen keurt het touche screen van de 10,4 duimkleur (goed Human-Computer Interface).

·De computeraanpassing van de machinegrootte: voer direct de ordegrootte (of roep de originele bewaarde ordegrootte aan de computer) in, en voer de aanpassing uit, zal de machine automatisch de grootte van elk deel aanpassen. 999 gemeenschappelijke orden kunnen worden bewaard.

·Machine nulstelling, vooraf ingestelde positie en de automatische functies van de plaatgroepering: de druk, inlassend fase en vooraf in om wordt gesteld centreren om ervoor te zorgen dat al druk op de eerste raad wordt geïnkt, en de tweede raad die is op zijn plaats fundamenteel aangepast, die fouten tijdens verrichting kunnen compenseren.

·De aanpassingsfunctie van de frequentieomzetting: de belangrijkste motor stelt en bewaart stabiel macht in werking. De aanpassingstijd van druk, het inlassen en matrijzenknipsel wordt verkort en de precisie is hoog.

·CNC horizontale ononderbroken aanpassing van het inlassen van snijder: de inlassende snijder wordt automatisch gecombineerd met het document het voeden schot om met of zonder het in orde maken aan te passen, en automatisch het document het voeden schot aan te passen aan de aangewezen positie.

·De parameterontwerp van de machinekaliberbepaling: kan de verwijzingsparameters kalibreren, geschikt voor onderhoud en het zuiveren.

·Anderen: digitale controleproductie; toezicht in real time op transversale groefsnijder en bescherming van het fase de antibotsingsmes; het ontwerp van de messengroef, tijdens nulstelling en automatische aanpassing, de messengroef kan de hogere en lagere messen beschermen om de groef na aanpassing regelmatig in te gaan om de messen te beschermen; het alarm van het inkttekort; verrichtingscontrole met meerdere balies; snelheid 60, 80, 100, cruise 120.

 

 

Motorlijst

 

Naam Plaats van Oorsprong Specificaties Hoeveelheid
I. document Voedende Afdeling
1 hoofdmotor Qufu, Shandong Veranderlijke frequentiemotor 37KW 1
2 en machine die openen sluiten Taizhou, Zhejiang Het Toestelmotor van 1.5KW 1/120 1

3 weggegaan en rechterkant

schotaanpassing

Taizhou, Zhejiang Het Toestelmotor van 0.18KW 1/10 2
4 achterversnellingsbakaanpassing Taizhou, Zhejiang Het Toestelmotor van 0.18KW 1/25 1
5 adsorptieventilator Baodingsventilator 7.5KW 2
6 servomotor Yaskawa, Japan 4.4KW 4
7 de ventilator van de stofverwijdering Yingfa, Shanghai 2.2KW 2
II. drukafdeling
1Phase aanpassing Taizhou, Zhejiang 0.37KVariable frequentie 1/15 Toestelmotor 1/color
2 het rubberrol niets uitvoeren Shengbang, Taiwan Het Toestelmotor van 0.75KW 1/40 1/color
3 rolverschuiving Sihai, Jiaojiang Het Toestelmotor van 0.15KW 1/80 1/color
III. het inlassen van Afdeling
1 faseaanpassing Taizhou, Zhejiang het Toestelmotor van 0.37KWVariable frequency1/40 1
2Slotting aanpassing Shengbang, Taiwan Het Toestelmotor van 0.4KW 1/40 5
3Box hoogteaanpassing Taizhou, Zhejiang Het Toestelmotor van 0.37KW 1/30 1
IV. matrijzen scherpe Afdeling
1 faseaanpassing Zhejiang Taizhou het Toestelmotor van 0.37KWVariable frequency1/40 1
2 kussenreparatie Zhiyuan, Hebei 0.37KW 1/43 Cirkelvormige motor 1
V. Andere Instructies
1Bearing Harbin Andere delen Allen
2Bearing NSK, Japan Hoofddelen Allen
3Contactor Siemens, Duitsland   Allen
4Leading randcodeur Peugeot, Duitsland   Allen
5 PLC Panasonic, Japan   Allen
6 codeur Koyo, Japan   Allen
7 touch screen MCGS   Allen
8Photoelectric schakelaar Omron, Japan   Allen
9Proximity schakelaar Omron, Japan   Allen
10Relay Omron, Japan   Allen
11Solenoid klep Jinqi, Taiwan   Allen

12Frequency convertor

 

Taida, Taiwan   Allen
13Keyless verbindende ring Xianyang, Shanxi   Allen
14Pneumatic diafragmapomp Jinchangjiang, Wuhan   Allen
15Clutch Xianyang, Shanxi   Allen
16Pneumatic componenten Hengyi, Tianjin   Allen
de rol van 17Ceramic anilox Yuexin, Guangdong   Allen
18Scraping messensysteem Ruijian, Guangdong   Allen
de rol van 19Metal anilox Wujin, Jiangsu   Allen
20Rubber rol Jizhou, Hebei   Allen
21Slotting mes Qingdao Qifeng   Allen
22Die scherpe stootkussens Italië policart Allen

Nota: de luchtcompressor wordt verstrekt door de klant.

 

Contactgegevens
CangZhou XinTian Packing Machinery CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Hellen Xing

Tel.: 13930754007

Fax: 86-317-7592660

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)