Thuis Productenautomatische kartonnerende machine

Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine

Van goede kwaliteit Gegolfd karton machines voor verkoop
Van goede kwaliteit Gegolfd karton machines voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine

China Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine leverancier
Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine leverancier Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine leverancier Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine leverancier

Grote Afbeelding :  Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine

Productdetails:

Plaats van herkomst: HeBeiprovincie, China
Merknaam: XINTIAN
Certificering: CE,ISO9001
Modelnummer: Xt-g

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: $100000-$250000
Verpakking Details: Pallet
Levertijd: 30-90days
Betalingscondities: T / T of L / C
Levering vermogen: 30SET/MONTH
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: karton het maken machine Besnoeiingswijze: matrijs knipsel en het vormen
Roller: dubbele rol Het systeem: vacuümadsorptie
Precisie: hoge precisie Snelheid: 150 stukken/min
Automatisering: Geautomatiseerd Functie: elektriciteitsbesparing
Functie: Pneumatisch Facultatief materiaal: ceramische aniloxrol, voorrand het voeden systeem, het verre systeem van de computerdiagnose, stapel

Machine van het hoge snelheids de Automatische Karton van Druk, Dynamische Saldomachine

 

 

Functies en eigenschappen:

 

1. De internationale beroemde merk elektrische delen en de computersoftware worden gebruikt in de gehele machine met stal en

betrouwbare kwaliteit; human-computer interface, de opslag van de computerorde, geschikte verrichting en snellere orde

update. (Het kan prestore 999 orden in de computer.)

2. Het volledige de machineschot en belangrijke stukken gebruiken het aanmaken om de metaal interne kracht te verminderen; en alle delen

gemaakt door high-precision verwerkingscentrum en worden grinded door numeriek - controleer molen.

3. Alle transmissieassen en rollen worden gemaakt door het staal van uitstekende kwaliteit, en door het aanmaken en dynamisch verwerkt

saldo; geplateerd met stijf chroom en grinded oppervlakte.

4. Alle transmissietoestellen worden gemaakt door 20CrMnTi-legeringsstaal, dat grinded na thermische behandeling, starheid is

HRC58-62, en die door te wrijven wordt gemaakt, sorteren 6 precisie om hoge bovenste laagjeprecisie te handhaven na het lange gebruiken.

5. Alle die transmissiedelen (aan de assen en de toestellen worden verbonden) keuren de hand-vrije verbindende ring goed om te elimineren

interval, geschikt voor hoge snelheid lopen het op lange termijn.

6. Alle transmissielagers keuren versterkt modeldielager goed, met stofdichte windtightdelen wordt uitgerust en

oli?en, handig aan onderhoud, die langer het gebruiken duren.

7. De gehele machine ondergaat automatische nevelsmering, met intuitionistically het tonen van faciliteiten en dubbele olie

het systeem van het pijpsaldo.

8. De gehele machinelooppas met de aanpassing die functie, het voeden die, druk, het inlassen, matrijs vooraf instellen allen snijden

kenmerkend auto automatische nulstelling en geheugen verander van plaats.

9. De gehele aanpassing van het machine werkende interval keurt snel moersleutel-vrije aanpassing en elektromagnetisch goed

het remsysteem met het wormwiel en worm het plaatsen werkt gemakshalve snel en.

10. De centrale verwerkingseenheid kiest controle door frequentieomzetting, met stabieler en energy-saving voor opstarten en

het lopen.

11. Optie voor de vacuümadsorptie, schop die of voorrand het voeden voeden.

12. Facultatief materiaal: ceramische aniloxrol, voorrand het voeden systeem, het verre systeem van de computerdiagnose, stapelaar.

 

 

Het voeden Eenheid:

 

Functies van het Voeden van Eenheid:

 • Hetgecontroleerde verbinden van en het scheiden van elke eenheid, met alarm om exploitant door opeenvolgende te bellen tijdens zijn verwerking te beveiligen.
 • Het is een schop papier-voedende machine van vacuümdieadsorptie, van legeringsaluminium, licht en slijtage-zichverzet tegen, met spoor van de techniek het plastic die gids wordt gemaakt, met verscheidene groepen het rollen het dragen wordt uitgerust om de wrijving tussen documenten te verminderen om een regelmatige verrichting te handhaven.
 • De linker en juiste schotten, schop het voeden, achterschot keuren elektrisch-gecontroleerde aanpassing en computer numeriek-gecontroleerde aanpassing goed.
 • De borstel en het luchtontwerp die apparaat van stof ontdoen kunnen de onzuiverheid van document gezicht weghalen om de drukkwaliteit te verbeteren.
 • De centrale verwerkingseenheid wordt gecontroleerd door de frequentieomzetting, met het regelmatige opstarten en lopen, bewarend ongeveer 30% van de macht.
 • De infrarode photoelectricityteller stelt de hoeveelheid van de ordeverwerking vooraf in.
 • Één slotfunctie voor gehele die machine vermijdt schade door foutenverrichting wordt veroorzaakt (de centrale verwerkingseenheid kan niet opstarten wanneer elke eenheid niet. is verbonden)
 • Optie van opeenvolgend of skip document het voeden.
 • Het type van luchtdruk kan de elastische het voeden rubberrol niet de sterkte van golfdiekarton beschadigen, met onderaan het voeden van rol, met hard chroom wordt geplateerd en in reliëf wordt gemaakt.
 • Het zijschot beweegt zich gelijktijdig met het inlassen die eenheid en beëindigt de aanpassing met of niet het in orde maken van de kant., besparend tijd en inspanning, met de pneumatisch-klapt faciliteiten wordt toegevoegd tot nauwkeuriger document horizontale richtlijn te maken en afval te vermijden.
 • 18# het scherm van de kleurenaanraking controleert de eenheden van het voeden, veranderen de druk en het inlassen en het die-cutting kenmerkend nulstelling voor één keer en geheugen van plaats, en in werking stellend snelheid die 60, 80.100.120 bereiken van cruisecontrole.

 

 

Het inlassen van Eenheid:

 

 Functies van het Inlassen van Eenheid:

 • Al kartongrootte, hoogte en de fase worden aangepast door computer in de human-computer interface, besparend tijd en inspanning, verbeterend het werk efficiency, bekwaam om 999 gemeenschappelijke orden op te slaan.
 • De dubbele inlassende structuur en het grote diameter spoor-drukkend wiel veroorzaken beste effect van doos het groeven en formulering.
 • Het inlassen van hulpmiddelrust, spoor-drukt wiel en de horizontale bewegende structuur van het in orde maken van mes keurt de schroef van het precisielood goed, makend nauwkeurigere hoogte en nauwkeurigere richtlijn voor het hogere en lagere knipsel om de levensduur van het mes effectief te verlengen.
 • De elastische divergerende scherpe structuur kan drie vijf lagen van het karton zonder aanpassing afsnijden.
 • Het inlassende mes wordt gemaakt van het legeringsstaal van uitstekende kwaliteit, grinded na thermische behandeling, met uitstekende starheid en hardnekkigheid en met lange levensuur van het gebruiken.
 • Optie van de draagbare houder van de ponsenmatrijs.

 

 

Drukeenheid:

 

Functies van Drukeenheid:

 • Alle assen en rollen worden gemaakt van staal van uitstekende kwaliteit die, door computer dynamisch saldo wordt het gerectificeerd, die middelpuntvliedende kracht elimineren, met stijf chroom wordt geplateerd en grinded oppervlakte.
 • De drukfasen keuren de planetarische die toesteloppervlakte goed, door PLC het aanrakingsscherm wordt gecontroleerd, met digitale elektrische 360o-aanpassing (het tegenhouden van en de aanvang van de machine allebei kunnen worden aangepast.)
 • De het landschapsrichtlijn wordt van de drukrol gecontroleerd door het aanrakingsscherm, met digitale elektrische aanpassing van een werkingsgebied van 20mm.
 • Inkt het inspecteren het systeem alarmeert het gebrek aan olie en houdt automatisch document tegen tegelijkertijd voedend.
 • Plaat-hangend apparaat die met het gehele hangen en de helft inlassend inkeping, voetomschakeling die rollen controleren het met de wijzers van de klok mee en tegen de wijzers van de klok in, geschikt aan het bevestigen en het nemen onderaan de plaat hangen.
 • Het vaste olieinterval, de druk dringende rol en het belangrijke rolinterval worden aangepast door snel moersleutel-vrije faciliteiten met vaste elektromagnetische rem.
 • Drukfase het bevestigen keurt pneumatische remstructuren goed, die de centrale verwerkingseenheid beperken zullen die de originele toestel vaste positie lopen onveranderd te houden.
 • Verander functies van plaats om de drukpositie door computer en het automatische terugstellen te onthouden na het schrobben van plaat.
 • De rubberrol en staalpijpoppervlakte wordt behandeld door slijtvast rubber, grinded speciaal in midden-hoge rang, veroorzakend het uitstekende werken van de aniloxrol.
 • De staal anilox rol met grinded staal pijp en het drukken anilox en plateerde met stijf chroom. (optie van ceramische aniloxrol)
 • De pneumatische plaat-optillende apparatenfuncties als aniloxrol scheidt pneumatisch met het tegenhouden van de centrale verwerkingseenheid, automatisch gladmakend de olie om droge olie te vermijden.

 

 

Die-cutting Eenheid:

 

Functies van matrijzenknipsel:

 • Die-cutter de fase wordt aangepast door computer en digitale elektrische controle.
 • Het Die-cutting van messen horizontale aanpassing ondergaat de computer en de digitale en elektrische controle van een werkingsgebied van ±5mm.
 • Lijm rolknipsel en de in orde makende faciliteiten omvatten het kussen bekwaam om worden gebruikt voor vaak en de kosten in a great deal te besparen.

De mechanische, horizontale de nokkenfaciliteit van de kussenrol van een werkingsgebied van ±35mm verlengt de levensduur van het die-cutting kussen.

 

 

Hoofd Technische Parameter

 

PERIODIEK

WYAZS

EENHEID

WYAZS

1200×2000/2400

1400×2000/2400

1500×2400/2800

1

Binnenwaartse breedte

mm

2400

2800

2400

2800

2800

3200

2

Max.coverage grootte

mm

1270×2200

1270×2600

1470×2200

1470×2600

1570×2600

1570×

3000

3

Min.coverage grootte

mm

320×640

320×640

380×720

380×720

450×800

450×

800

4

Max.printing gebied

mm

1200×2000

1200×2400

1400×2000

1400×2400

1500×2400

1500×

2800

5

Skip het voeden

mm

1450×2000

1450×2400

1650×2000

1650×2400

1750×2400

1750×

2800

6

Dikte van drukplaat

mm

7.2

7.2

7.2

7

Max.speed

Stukken/min

150

140

120

8

Economische snelheid

Stukken/min

120

120

100

9

Bovenste laagjeprecisie

mm

Vier kleur ±0.5

Vier kleur ±0.5

Vier kleur ±0.5

10

Het inlassen van precisie

mm

±1.5

±1.5

±1.5

11

Max.slotting diepte

mm

300

350

390

12

Min.slotting interval

mm

Met de wijzers van de klok mee:

160×160×160×160

260×60×260×60

Met de wijzers van de klok mee:

180×180×180×180

280×80×280×80

Met de wijzers van de klok mee:

200×200×200×200

280×80×280×80

13

macht

KW

18.5-30

18.5-30

18.5-30

14

Grootte voor gehele machine

mm

13600×4500×

] 3200

13600×4800×

3200

13600×4500×

3200

13600×4800×

3200

13600×4800×

3200

13600

×

500

×

3200

15

Gewicht

T

22-25

25-28

24-27

27-30

26-29

29-32

 

 

Contactgegevens
HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

Contactpersoon: Hellen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)